(Opleiding tot) Logistiek Medewerker – Jelle – UtrechtToezichthouder Openbare Verlichting – Gemeente Utrecht Stadsbedrijven – UtrechtRecruiter – Brunel – UtrechtPostbezorger – Werkzoeken.nl – UtrechtWord Promoter op BizBike evenementen door heel Nederland – YoungCapital – UtrechtSales representative buitendienst VodafoneZiggo Utrecht – Manpower – UtrechtProductiemedewerker Dakelementen – Intro Personeel – UtrechtInstallatiebeheerder – Gemeente Utrecht (Interne Bedrijven) – UtrechtCommercieel medewerkers regio Utrecht – Manpower – UtrechtObjectbeveiliger – Royaal Security Services BV – Utrecht

JobID = 23×0.27

wat ga je doen?

Je gaat werken in een dynamische productieomgeving, waar voornamelijk geraspte kaas verpakt wordt. Hoewel de omgeving miljoenen kilo’s kaas per jaar verwerkt, is het toch een gezellige werkomgeving en is de familiesfeer van dit bedrijf nog steeds aanwezig.
Je begint de dag met het aantrekken …

Lees meer…

Recruiter – Brunel – Utrecht

JobID = 24y0.07

Jij ziet overal kansen en mogelijkheden, en hebteen winnaarsmentaliteit waar anderen alleen maar van kunnen dromen.Je ambitie? Een succesvolle consultant worden. Appeltje-eitje, metjouw doelgerichtheid, doorzettingsvermogen en goedeadviesvaardigheden. Het is zonneklaar: jij bent een geborenrecruitment consultant.Je weet al aardig wat van het werken alsrecruitment consultant. Of, je hebt zelfs al e…

Lees meer…